Programi

Za podjetja

KAKO POVEZATI EKIPO?

Treningi za vodje

IGRATI ali BITI VODJA?

Enodnevni in dvodnevni skupinski treningi za ljudi, ki želijo razviti svoj vodstveni potencial tako, da bo njihov način vodenja njim in ljudem, ki jih vodijo, pot do zadovoljstva in uspeha.
Ko mi uspe voditi sebe, mi ljudje radi sledijo.
Ko mi ne uspe voditi sebe, mi ljudje neradi sledijo.

Šola igre

IZRAZI SE

Redne tedenske delavnice za udeležence različnih starosti in poklicev, ki si želijo s pomočjo igre v varnem okolju dobrih ljudi spoznavati, kje so njihove omejitve v izražanju svojih tudi neprijetnih čustev in misli na tak način, da bodo omejitve presežene in njihovi ključni odnosi lepi.

Kdo sva midva?

PARTNERSKI ODNOSI

Ali je 1 + 1 = 3?

Vsakomesečni dvodnevni moduli za tiste, ki želijo živeti odprt, preprost, izpolnjujoč partnerski odnos in so se pripravljeni s pomočjo sočloveka spomniti, kaj v partnerskem odnosu jih še osrečuje in kako lahko osrečijo drugega.

Individualni treningi

KDO SEM IN KAJ LAHKO POSTANEM?

Individualna svetovanja in treningi, kako najti v sebi moč in sposobnost, da spremenim svoje navade, način razmišljanja. Da se rešim začaranega kroga odvisnosti. Da živim svojemu potencialu dostojno in primerno življenje. Da spoznam skrivnosti in radosti zavestnega spreminjanja sebe in preprostost sebe v trenutku.

AKTUALNE DELAVNICE / TERMINI

O Iztoku BEVKU

Odzivi udeležencev

DRebolj
Vse bolj jasno postaja, da je motivirana skupina, v kateri vlada zaupanje in naravnava k skupnim ciljem, osnova za dobro delo, dobro počutje in uspeh. Veliko knjig govori o izgradnji skupine (team building), toda ko smo želeli to uresničiti v praksi, smo se znašli pred veliko težavo: kako začeti? In tukaj se lahko le zahvalim svoji srečni zvezdi, da sem takrat spoznal Iztoka, saj je njegovo delo z nami prebilo led. Marsikaj bo še treba zgraditi v našem timu, toda zahvaljujoč njegovim delavnicam, ki tudi same izžarevajo vrednote, ki jih uči (iskrenost, zaupanje, sodelovanje), smo nepovratno stopili na pot preobrazbe.
Prof. dr. Danijel Rebolj
prodekan na Fakulteti za gradbeništvo Univerze v Mariboru
Menjava delovnega okolja in neobremenjeni zunanji pogledi na skupinsko delo so nam prinesli pomembna spoznanja. Z novimi idejami bogatejši, s prispevkom vsakega posameznika v kolektivu kot veriga smo čvrstejši. Zadovoljni smo, da smo naredili ta korak. Čas, ki smo ga 'porabili', smo koristno izrabili. Potrjuje se nam vsak dan, da uspešneje in učinkoviteje izpolnjujemo podjetja plan.
Mojca Zidar
direktorica Simič & partnerji d.o.o.
Blaz 1
"Na Izrazi se sem prišel prek povabila prijatelja, vstopil pa sem, zdaj vidim, malce naivno - z željo, da bi razvil svoje sposobnosti javnega nastopanja in da bi se naučil bolje igrati. Kakšno presenečenje me je čakalo! 🙂 Izrazi se je namreč veliko več kot šola igre, je kot laboratorij za raziskovanje odnosov in po dobrem letu in pol raziskovanja s skupino si drznem reči, da sem lahko zdaj boljši prijatelj, partner, brat ali performer kot prej. Imam lepše odnose z ljudmi, lahko iskreno dam pohvalo ali pa jo sprejmem, in opažam, da sem v bolj dinamičnih situacijah zdaj bolj sproščen in da se je nivo zavedanja dvignil. Paradoksalno pa skozi šolo igre zdaj (v življenju) "igram" vedno manj.
Blaž Učakar
frontman skupine Čedahuči
Darja Krebs
Na delavnico Izrazi se v Ljubljani hodim že od samega začetka. Šele sedaj, ko pogledam nazaj, lahko vidim skozi katere faze sem šla pri raziskovanju sebe, lastne igre. In šele sedaj, po nekaj letih, lahko rečem, da sem se spremenila. Da zaznam spremembe v svojem delovanju do okolice. Postala sem mehkejša, bolj avtentična, bolj zvesta sebi, bolj iskrena in odkrita do sebe in drugih. Posledično pa tudi bolj stabilna, zadovoljna s tem kar sem - brez potrebe po pretvarjanju da sem boljša, slabša ali nekaj, kar nisem. Lažje si priznam svoje slabosti in zablode in jih sprejemam a morda še pomembnejše, priznam si tudi vrline in sposobnosti, ki so mi dane. In veliko lažje stopim med ljudi, takšna kot sem. Z veseljem učim in predajam znanje veščine na način, ki je moj. In to me poboža od znotraj. In za velik del te spremembe je "kriva" prav ta delavnica. Lahko rečem, da se mi je vztrajnost zelo obrestovala.
Darja Krebs
trenerka karateja
Kot svetilnik, ki z močno in prodorno svetlobo osvetljuje nevarne morske čeri, tako tudi Delavnica kreativnega nastopanja ponuja možnost za osvetlitev in preobrazbo tistih miselnih, čustvenih in vedenjskih vzorcev, ki nam ne dopuščajo, da bi svoje življenje in svoje delo ustvarjali na svoboden in sebi lasten način. Jasen, "kirurško" natančen in psihološko izredno pronicljiv način dela, ki ga tovrstna delavnica ponuja, me je vodil po poti osvetlitve in ozaveščanja ene od mojih "morskih čeri".
Suzana R. Weingerl
predavateljica v šoli custvene inteligence

ZAUPAJO NAM

Kako začeti?

Koraki do spremembe

Vsako potovanje se začne s prvim korakom.

Samo-spoznavanje je večinoma neprijetno, saj si pustimo v zrcalu videti vse tisto, od česar se ponavadi obrnemo stran. Iztok večkrat pove, da namen teh programov in delavnic ni, da bi se imeli “fajn”, ampak da prijetnost pride po tem. Prav zato je včasih prvi korak najtežji in zahteva mero poguma in raziskovalnega duha.

Pripravljeni?

Prav zares pripravljeni ne moremo biti nikoli, saj se življenje odvija veliko bolj zanimivo, kot si ga lahko sami zamislimo. Lahko pa ga poskusimo čimbolj živeti.

Povezava na kontaktni obrazec.

Prvi korak - sprejmi odločitev
Prvi korak pri spremembi je zavedanje in želja po spremembi.
1
Stopi v stik
Če v kakšni od smeri raziskovanja, ki so ponudene vidite zanimanje, ali vas je pritegnila, je čas za naslednji korak - da stopite v stik.
2
Kateri program ali delavnica?
Skozi pogovor lahko skupaj ugotovimo, katera delavnica ali program bo najbolj primerna.
3
Obisk
Z obiskom delavnice ali programa boste najlažje ugotovili, ali ste na pravem mestu. Če nekaj zadiši, ste verjetno vstopili skozi prava vrata.
4

Iz oddaje Dobro jutro, februar 2014.

Z jesenjo odpiramo vrata novi sezoniIZRAZI SE

Namen šole, ki uspešno poteka že sedmo leto, je omogočiti udeležencem, da bi s pomočjo treninga igre raziskovali in spoznavali svoje potenciale na področju izražanja čustev in psihičnih stanj, zavedanja omejujočih predsodkov o sebi ter v interakciji s soustvarjalci in gledalci ustvarili njim lasten izraz odnosa do sebe in okolice.

https://www.kirmiziyilan.com/
http://www.sexvibe.video/