INDIVIDUALNI TRENINGI

Človek je ustvarjen, da bi živel, ne pa, da bi se pripravljal na življenje.

– B. Pasternak

OPIS

Če nimam vizije za svoje življenje, jo ima za mene nekdo drug. Kakšno življenje želim živeti? O čem sem sanjal? Kdaj se mi je pogled na moje sanje zameglil in sem nehal verjeti in se truditi za uresničitev svojih sanj? Se še spomnim občutka gotovosti, tako značilnega za zmagovalce? Nisem ga izgubil. Je v meni, le dovolil sem, da so ga prekrile druge miselne navlake in tako izgubil stik z njim.

Ali živim svoje življenje ali življenje, kot so mi ga začrtali drugi? In nimam moči, da prekinem ta začaran krog ugajanja drugim na svoj račun. Kje najti to moč? Se skriva v moji potlačeni jezi?

Ena največjih lekcij čudovite igre življenja je razumeti, zakaj počnem stvari, ki jih počnem. Kaj mi preprečuje, da danes začnem živeti svoje življenje?

Katere lastnosti me ovirajo, da se ne zmorem odpreti v meni ključnih odnosih? Zakaj se bojim biti ranjen? Znam sprejeti ljubezen in dati nežnost?

Zakaj v še tako lepem odnosu znotraj sebe pričakujem, da bo nekoč nekaj narobe? Kdo v meni mi šepeta in tako izrazito pri soljudeh izpostavlja njihove pomanjkljivosti in ne njihovih vrlin?

Trdno sem prepričan, saj tako kažejo izkušnje, da je mnogo sprememb pri svojem ravnanju mogoče doseči ob upoštevanju dogovorov, ki so rezultat odkritega pogovora, že po nekaj tednih oziroma srečanjih. Če temu ni tako, potem klientu moj način dela ne odgovarja in je škoda njegovega denarja in najinega skupnega časa ter energije. Potrebno je klientovo zaupanje. Če ga kot trener pri njem nisem sposoben pridobiti v nekaj začetnih srečanjih, ga ne bom niti pozneje. Moja naloga kot trenerja je ustvariti dovolj varno okolje, da klient čuti, da se lahko odpre in mi zaupa. Sledi doslednost izvajanja dogovorjenih miselnih in telesnih aktivnosti s strani klienta. Tako sva skupaj ustvarila pogoje za trajnejšo spremembo na področjih, ki jih želim živeti s svojim polnim potencialom.

Povezava na kontaktni obrazec.

ODZIVI / REFERENCE

Katra Praprotnik
učiteljica angleščine

                Pot spoznanja sebe ni lahka, na trenutke tudi neprijetna. Vsekakor pa je vseživljenjska. Zahteva iskren pogled v vse, kar smo skrivali, skrivamo in želimo skriti. Pogled v vse od česar bi najraje pobegnili. Vsaj pri meni je bilo tako. Kolikokrat sem želela odnehati, zakopati glavo v pesek. Priznam. Imela sem to srečo, da mi je življenje ponudilo priložnost, da spoznam Iztoka Bevka. Ki mi ni dovolil odnehati ter me kljub vsem padcem, še naprej srčno spodbujal. Me vodil tudi, ko mi je bilo najmanj do tega. Z mano delil svoja spoznanja in tehnike, ki so postale moje zveste spremljevalke. Preobrazba, ki sem jo dosegla, a je še ni konec, brez njegove pomoči, ne bi bila mogoča. Za vse našteto sem mu danes in vse naslednje dni, iz srca iskreno in neizmerno hvaležna. Iztok, hvala ti, da si!

Domen Bekš
projektni vodja

                Z Iztokom sem se prvič srečal na delavnici, ki jo je organiziralo naše podjetje za nas zaposlene, na temo izboljšanja medsebojnih odnosov. Glede na situacijo v podjetju sem na začetku resnično dvomil v njegov uspeh, vendar sem se prepustil njegovem vodenju, oziroma sistemu. Rezultati so bili presenetljivo hitro vidni, tako da so se naši odnosi med zaposlenimi izboljšali. Kljub temu uspehu se kot podjetje nismo odločili z nadaljnje sodelovanje. Ker pa je bil meni način dela všeč in sem si želel osebno napredovati, sem se odločil za individualne treninge, ki sedaj trajajo že dobro leto in pol. Kako potekajo ti treningi mi je sedaj težko opisati. Moj nasvet pa je, da se jih udeležite in vidite, če vam odgovarja. Iztok ima veliko znanja in izkušen na področju medsebojnih odnosov in hkrati veliko potrpljenja pri delu s klienti. Vseeno pa vam predlagam, da imate najprej samokritičen in iskren odnos do samega sebe, vse ostalo, kot pravi Iztok, pride »korak za korakom«. V vmesnem času sem postal vodja ene izmed ekip v podjetju in ker si vsi člani ekipe želimo boljših odnosov, osebne in poslovne rasti, spet sodelujemo s podjetjem Korak plus d.o.o. Srečanja so po dogovoru in po potrebi, pomembna je samo želja in iskren odnos do ljudi.

Katja Pirc
finančnik

              Vse je bilo ok, ampak meni ni bilo več do ničesar. Prišla sem do točke, ko nisem več znala drugače, nisem pa bila zadovoljna. Pri Iztoku so se mi odprla nova vrata in pokazale nove smeri v življenju. Breme, ki sem ga čutila se je sprostilo. Preprosto, ampak vztrajno se držim nasvetov in stvar deluje. Ni več preprek, strah je pojenjal. Namesto problemov zdaj vidim izzive. 

https://www.kirmiziyilan.com/
http://www.sexvibe.video/